ЈАСЕН, ВАШИОТ БЕЗБЕДЕН ЧУВАР

заштитете ја вашата стока, испорачајте одлично искуство за вас и вашите клиенти

Yasen Electronic Technology Co., Ltd. е основана во 2001 година во Чанг Џоу и започна да прави меѓународен бизнис во 2006 година. Со 22 години развој, Јасен е водечки производител на EAS производи во Кина сега.Јасен е посветен да им помага на нашите клиенти со електронски производи против кражба врз основа на нивните спецификации.

За нас

Фабрички шоу

Главно произведува тврди ознаки против кражба, јажиња против кражба, отклучувачи

Истакнати производи

Ние сме професионален производител на производи против кражба во трговските центри EAS.

Јасен, твојот безбеден чувар