YASEN, YOUR SAFE GUARDIAN

protect your merchandise,deliver a great experience for you and your clients

Yasen Electronic Téhnologi Co., Ltd. diadegkeun dina 2001 di Chang Zhou sarta mimiti nyieun bisnis internasional dina 2006. Kalawan 18 taun pembangunan, Yasen mangrupakeun produsén ngarah produk EAS di Cina ayeuna. Yasen ieu devoted mun nulungan klien kami kalayan produk anti maling éléktronik dumasar kana spesifikasi maranéhanana.

Tentang Kami

Yasen, wali aman Anjeun