Urang membela kaamanan

Utamana ngahasilkeun anti maling teuas tag, tali anti maling, unlockers

Yasen Electronic Téhnologi Co., Ltd. diadegkeun dina 2001 di Chang Zhou sarta mimiti nyieun bisnis internasional dina 2006. Kalawan 18 taun pembangunan, Yasen mangrupakeun produsén ngarah produk EAS di Cina ayeuna. Yasen ieu devoted mun nulungan klien kami kalayan produk anti maling éléktronik dumasar kana spesifikasi maranéhanana.

Tentang Kami

Yasen, wali aman Anjeun