За нас

Yasen Electronic Technology Co., Ltd.

Бренд

ЈАСЕН ЕЛЕКТРОНИК

Искуство

22 години искуство во индустријата

Прилагодување

Што сакате, можеме да ја прилагодиме фреквенцијата, логото, бојата, формата

Кои сме ние

Yasen Electronic Technology Co., Ltd. е основана во 2001 година во Чанг Џоу и започна да прави меѓународен бизнис во 2006 година. Со 22 години развој, Јасен е водечки производител на EAS производи во Кина сега.Јасен е посветен да им помага на нашите клиенти со електронски производи против кражба врз основа на нивните спецификации.

за нас

ЈАСЕН ЕЛЕКТРОНИК

Тешко е понекогаш да се најде соодветно решение против кражба за некои стоки.Јасен со задоволство нуди дизајнерско решение за овие производи бесплатно според барањата на клиентите.

Што правиме

Јасен е специјализиран за истражување и развој, производство и маркетинг на производи од EAS.Yasen има целосен асортиман на производи EAS: тврда ознака RF/AM, ознака RF/AM, безбедносен систем EAS RF/AM, одвојувач EAS итн.

Апликациите вклучуваат електрична опрема, текстил, чевли и супермаркети.Нашите производи се популарни на домашниот и на странскиот пазар.

Јасен има добиено ISO9001 сертификат, CE сертификат и SGS сертификат за EAS системи.Голем дел од нашите производи и технологии добиваат и патентна заштита.

ГОДИНИ

ОД 2001 ГОДИНА

6R&D

БРОЈ НА РАБОТЕНИ

КВАДРАТНИ МЕТРИ

ФАБРИКА ЗГРАДА

американски долари

ГОДИШНА ПРОДАЖБА

Работилница

Професионалниот и ентузијастички тим за истражување и развој му овозможува на Јасен да им помогне на нашите клиенти со модерниот и практичен дизајн.10 производни линии заедно со целосен сет на оригинални производствени капацитети, опрема и инструменти за тестирање му овозможуваат на Yasen навреме да им обезбеди производи со сигурен квалитет и конкурентна цена на нашите клиенти.

Јасен може да произведе 100 милиони парчиња ознаки EAS и 800 милиони парчиња етикети AM годишно.

Сите производи се произведени и тестирани строго според националните и меѓународните стандарди.

Сертификат

Нашата изложба

26 февруари - 2 март 2011 година Германска изложба
Германска изложба
Изложба во Индија 2018 година
Германска изложба 2017 година
2017 Германска изложба еврошоп
2014 Германска изложба еврошоп
2014 Германска изложба euroshop2
2014 Германска изложба euroshop1
2014 Германска изложба euroshop3

Што велат клиентите?

Ние сме со Јасен повеќе од 2 години и тие беа брилијантни во грижата за нашиот бизнис.Нивната понуда на цени и услуги на клиентите беа одлични, што ја прави нашата работа поефикасна.--- Титан Томпсон

Флексибилниот производ на Yasen ни помогна да ја задржиме целосната контрола врз нашите набавки, а истовремено да ги намалиме трошоците.Јасен, исто така, ни помогна да го инсталираме алармниот систем EAS на локацијата.---Џој Јансен

Беше вистинско задоволство да се соработува со Yasen Co. Нивната искреност во работата и професионалниот квалитет на нивните производи се главните карактеристики на компанијата.Би сакал да изразам благодарност до тимот на Јасен за нивната голема поддршка низ годините што имавме шанса да соработуваме со нив.-------Амари Вајлдер

Одлична соработка со Јасен особено пријателството со Бен.Бен е навистина добар човек;мора да имаме понатамошна соработка ------ Џејми Смит