Поддршка

Консултативна служба

состанок

Професионален тим за дизајн

Имаме професионален дизајнерски тим за создавање професионални производи со професионално ниво на дизајн и професионален вкус за дизајн.

ys_стандард

Професионален тим за дизајн

Имаме професионален дизајнерски тим за создавање професионални производи со професионално ниво на дизајн и професионален вкус за дизајн.

5

Обезбедете приспособени услуги

Приспособено целокупно решение за заштита од кражба на клиентите, вклучувајќи приспособување на логото, обликот и материјалот.

1

Фабричка инспекциска служба

Обезбедуваме аеродромски шатл-автобус и хотел за клиентите кои доаѓаат во фабриката за проверка.Во исто време, обезбедуваме услуга за далечинско инспекција за клиентите.Клиентите можат далечински да ја проверат фабриката преку нашата специјална платформа.

ys_што правиме

БЕСПЛАТНА УСЛУГА

По потврдата на цената, примероците се достапни бесплатно и клиентите треба само да платат за трошоците за испорака.Примероците ќе бидат испорачани од UPS, TNT, DHL FEDEX, EMS итн.

Попродажна услуга

20190926164743

Системот за електричен пиштол за декодер гаранција за 6 месеци доколку не е човечко оштетување.

Технички упатства за инсталација, тестирање и одржување на производот.