YASEN, KUJDESI JUAJ I SIGURT

mbroni mallin tuaj, ofroni një përvojë të shkëlqyer për ju dhe klientët tuaj

Yasen Electronic Technology Co., Ltd. u themelua në vitin 2001 në Chang Zhou dhe filloi të bëjë biznes ndërkombëtar në 2006. Me 22 vjet zhvillim, Yasen është një prodhues kryesor i produkteve EAS në Kinë tani.Yasen është i përkushtuar për të ndihmuar klientët tanë me produkte elektronike kundër vjedhjes bazuar në specifikimet e tyre.

Rreth Nesh

Produktet e veçuara

Ne jemi një prodhues profesional i produkteve kundër vjedhjes në qendrat tregtare EAS.

Yasen, kujdestari juaj i sigurt