YASEN, YOUR SAFE GUARDIAN

protect your merchandise,deliver a great experience for you and your clients

Yasen Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2001 ing Chang Zhou lan wiwit nggawe bisnis internasional ing 2006. Kanthi 18 taun pembangunan, Yasen iku sawijining perusahaan anjog produk EAS ing China saiki. Yasen pengabdian kanggo ngewangi kita klien karo produk anti-nyolong elektronik adhedhasar specifications sing.

Babagan awake dhewe

Yasen, wali aman Panjenengan