Tentang Kami

Yasen Electronic Téhnologi Co., Ltd.

merek

YASEN éléktronik

pangalaman

18 taun pangalaman industri

nyieun husus

Naon rék kami bisa ngaropea frekuensi, logo, warna, wangun

Saha Urang Dupi

Yasen Electronic Téhnologi Co., Ltd. diadegkeun dina 2001 di Chang Zhou sarta mimiti nyieun bisnis internasional dina 2006. Kalawan 18 taun pembangunan, Yasen mangrupakeun produsén ngarah produk EAS di Cina ayeuna. Yasen ieu devoted mun nulungan klien kami kalayan produk anti maling éléktronik dumasar kana spesifikasi maranéhanana.

about us

YASEN éléktronik

Hese neangan solusi anti maling cocog pikeun sababaraha barang di kali. Yasen téh bungah solusi tawaran design keur barang ieu pikeun nurutkeun bébas sasuai klien '. 

Naon Urang DO

Yasen specializes di R & D, ngahasilkeun jeung pamasaran produk EAS. Yasen boga rentang pinuh produk EAS: RF / keur tag teuas, RF / AM labél, EAS RF / Sistim kaamanan AM, EAS detacher jsb

Aplikasi kaasup listrik parabot, tékstil, sapatu jeung supermarket. produk urang anu populér di pasar domestik jeung luar nagri.

Yasen geus kahontal ISO9001 sertipikat, sertipikat CE jeung sertipikat SGS pikeun sistim EAS. A kuantitas produk na téknologi kami ogé mangtaun panyalindungan patén.

taun

Ti taun 2001

6R & D

karyawan NO.OF

méter pasagi

pabrik wangunan

USD

jualan taunan

bengkel

Profésional sarta sumanget tim R & D ngaktipkeun Yasen pikeun mantuan klien kami kalawan desain fashionable tur praktis. 10 garis produksi bareng jeung a set pinuh ku fasilitas produksi aslina, alat-alat jeung tés instrumen ngaktipkeun Yasen nyadiakeun produk tina kualitas dipercaya jeung harga kalapa ka klien kami timely.

Yasen bisa ngahasilkeun 100 juta potongan EAS tag na 800 juta potongan AM labél taunan.

Sakabéh produk anu dihasilkeun sarta dites mastikeun nurutkeun standar nasional jeung internasional.

Pameran kami

Pébruari 26 - March 2, paméran 2011German
paméran Jerman
Pameran 2018India
paméran 2017German
2017German paméran euroshop
2014German paméran euroshop
2014German paméran euroshop2
2014German paméran euroshop1
2014German paméran euroshop3

Klién Naon Ucapkeun?

Simkuring geus kalawan Yasen pikeun leuwih 2 taun na aranjeunna geus cemerlang di pilari sanggeus bisnis urang. kurban harga maranéhanana sarta layanan palanggan geus alus teuing, nyieun karya urang leuwih efisien. --- Titan Thompson

produk fléksibel Yasen urang geus mantuan kami tetep kadali pinuh ku purchasing kami whilst ngurangan waragad. Yasen ogé geus mantuan kami install sistem alarem EAS dina situs. --- Joy Jansen

Eta geus mangrupa pelesir nyata cooperate jeung Yasen Co. kajembaran Maranéhna jam gawé sarta kualitas profésional produk disebut fitur utama pausahaan. Abdi hoyong manjangkeun pangajén kuring ka tim Yasen pikeun rojongan maranéhna hébat leuwih taun kami geus kungsi kasempetan pikeun cooperate sareng maranehna. ------- Amari Wilder

gawé babarengan hébat sareng Yasen hususna silaturahim sareng Ben. Ben estu hiji guy alus; urang kudu boga kerjasama salajengna ------ Jamie Smith