sokongan

Service konsultasi

pasamoan

Tim Desain profésional

Simkuring boga tim design profésional pikeun nyieun produk profésional kalayan tingkat design profésional sarta rasa design profésional.

ys_standard

Tim Desain profésional

Simkuring boga tim design profésional pikeun nyieun produk profésional kalayan tingkat design profésional sarta rasa design profésional.

5

Nyadiakeun ngaropéa Services

sakabéh solusi anti maling tailored customer urang, kaasup logo, bentuk jeung kustomisasi bahan.

1

Pabrik Inspection Service

Urang nyadiakeun bandara shuttle beus na hotél pikeun konsumén anu datang ka pabrik keur inspeksi. Dina waktu nu sarua, urang nyadiakeun layanan inspeksi jauh pikeun konsumén. Konsumén jarak jauh tiasa pariksa pabrik ngaliwatan platform husus urang.

ys_what kami ngalakukeun

FREE jasa

Saatos konfirmasi harga, sampel anu sadia haratis jeung konsumén ukur perlu bayar keur biaya pangiriman. Sampel bakal dikirimkeun ku UPS, TNT, DHL FEDEX, suweng jsb

Saatos jasa jualan

20190926164743

Decoder jaminan Sistim gun listrik pikeun 6 bulan lamun karuksakan non-manusa.

hidayah teknis pikeun instalasi produk, nguji jeung perawatan.