Zgjidhjet

5435431

Zgjidhja për supermarket

Ka shumë lloje të produkteve në supermarkete në shfaqje të hapur, të cilat janë të dëshirueshme për hajdutë dyqan. Shumë nga këto produkte janë të vogla dhe kanë forma të ndryshme të paketimit. Yasen mund të ofrojnë zgjidhje të ndryshme për të parandaluar vjedhjen vjedhje dyqani dhe punonjës për ju.

Produktet e rekomanduar:

Zgjidhja për Shop Veshje

tags EAS e yasen përdorura në veshje të krijuar ambient më të mirë pazar për konsumatorët, mbrojtjen përfitimin e dyqan veshje dhe përmirësimin e efikasitetit të punës. Për shumëllojshmëri të pëlhurave, tags EAS do të jetë ndryshe.

Produktet e rekomanduar:

435234532
526561

Zgjidhja për Electrical Appliance Shop

produktet elektrike janë shfaqur zakonisht në një mjedis të hapur. Këto produkte janë të shtrenjta dhe vjedhja e tyre mund të shkaktojë dëme të mëdha në dyqane. tags EAS dhe zgjidhjet e përshtatur nga yasen mbrojtjen e produkteve të pa ndikuar përvojën e konsumatorëve pazar.

Produktet e rekomanduar: