Babagan awake dhewe

Yasen Technology Co., Ltd.

Brand

YASEN elektronik

pengalaman

21 years of industry experience

pangaturan

Apa sing arep, kita bisa ngatur frekuensi, logo, werna, wangun

Sapa Wae

Yasen Electronic Technology Co., Ltd. was founded in 2001 in Chang Zhou and began to make international business in 2006. With 21 years of development, Yasen is a leading manufacturer of EAS products in China now. Yasen is devoted to helping our clients with electronic anti-theft products based on their specifications.

about us

YASEN elektronik

Iku angel golek solusi anti-nyolong cocok kanggo sawetara barang ing kaping. Yasen bungah kanggo solusi tawaran desain barang iki kanggo miturut free syarat klien '. 

Apa Kita DO

Yasen spesialisasi ing R & D, prodhuksi lan marketing produk EAS. Yasen wis sawetara sing kebak produk EAS: RF / AM tag hard, RF / AM label, EAS RF / sistem keamanan AM, EAS Remover etc.

Aplikasi kalebu electrical peralatan, tekstil, sepatu lan supermarket. Kita produk sing populer ing pasar domestik lan manca.

Yasen wis ngrambah ISO9001 certificate, certificate CE lan certificate SGS kanggo sistem EAS. A jumlahe produk lan teknologi kita uga gain paten pangayoman.

YEARS

Wiwit THE taun OF 2001

6R & D

karyawan NO.OF

kothak meter

PABRIK BUILDING

USD

Lowongan taunan

Workshop

Professional lan antusias tim R & D ngaktifake Yasen kanggo klien kita karo desain modern lan praktis. 10 garis produksi bebarengan karo pesawat kebak fasilitas produksi asli, peralatan lan Testing instruments ngaktifake Yasen kanggo nyedhiyani produk kualitas dipercaya lan competitive price kanggo klien kita pas wektune.

Yasen bisa gawé 100 yuta bagéyan EAS tags lan 800 yuta bagéyan AM labels tahunan.

Kabeh produk sing diprodhuksi lan dites strictly miturut standar nasional lan internasional.

Pameran kita

Februari 26 - Maret 2, pameran 2011German
pameran Jerman
Pameran 2018India
pameran 2017German
2017German pameran euroshop
2014German pameran euroshop
2014German pameran euroshop2
2014German pameran euroshop1
2014German pameran euroshop3

Klien apa Say?

Kita wis karo Yasen kanggo liwat 2 taun lan padha wis sarwa ing looking sawise kita bisnis. kurban sing rega lan layanan customer wis banget, nggawe karya kita luwih efisien. --- Titan Thompson

produk fleksibel Yasen kang wis mbantu kita tetep lengkap kontrol purchasing kita salawasé ngurangi biaya. Yasen uga wis mbantu kita nginstal sistem alarm EAS ing situs. --- Joy Jansen

Wis kesenengan nyata kanggo kerjo bareng karo Yasen Co. ikhlas Sing ing karya lan kualitas profesional saka produk sing fitur utama perusahaan. Aku seneng ngluwihi penghargaan kanggo tim Yasen sing support gedhe liwat taun kita wis kagungan kasempatan kanggo kerjo bareng karo wong-wong mau. ------- Amari Wilder

kerjasama gedhe karo Yasen utamané memitran karo Ben. Ben punika saestu wong apik; kita kudu duwe kerjasama luwih ------ Jamie Smith