Yasen Electronic viser innovative EAS-sikkerhetsløsninger på Euroshop 2023- Changzhou Yasen Electronic Co.,Ltd

Vi er glade for å kunngjøre at Yasen Electronic vil delta på den største detaljhandelsmessen i landet -Euroshop- fra26. februar til 2. mars 2023.ligger ved5F18-1iHall 05, vil vi vise frem vårt brede utvalg av EAS-sikkerhetsprodukter, innovative AM-etiketter, holdbare harde etiketter og banebrytende EAS-systemer for tapsforebygging.

Med vår toppmoderne teknologi og ekspertise innen EAS, er produktene våre designet for å hjelpe forhandlere med å forbedre sikkerheten til deres operasjoner.Vårt interne FoU- og designteam flytter stadig grensene for EAS-innovasjon, og sikrer at kundene våre alltid har tilgang til de nyeste og mest pålitelige løsningene for forebygging av tap i detaljhandelen.

Under Euroshop 2023 inviterer vi fagfolk fra EAS-bransjen til å komme innom standen vår og lære mer om produktene og tjenestene våre.Vårt kunnskapsrike team vil være tilgjengelig for å svare på eventuelle spørsmål og demonstrere hvordan produktene våre kan bidra til å sikre din detaljhandel.

 Yasen Electronic viser innovative EAS-sikkerhetsløsninger på Euroshop 2023

Ikke gå glipp av denne muligheten til å se de siste fremskrittene innen EAS-sikkerhet og møte Yasen-teamet vårt.Vi ser frem til å se deg på Euroshop 2023!

Hvis du ønsker å bestille et møte på forhånd, ikke nøl med å kontakte oss.

E-post:rachel@yasentag.com

WhatsApp: +86 18068581890


Innleggstid: 02-02-2023