Hoʻolaha ʻo Yasen Electronic i ke kākoʻo ʻana i ka hoʻokūkū pīpeku 20th Revitalization Cup o Henglin Town.

Hoʻolaha ʻo Yasen Electronic i ke kākoʻo ʻana i ka hoʻokūkū Pōʻani Poʻokela ʻo Henglin Town's 20th Revitalization Cup Basketball Tournament (1)Ua haʻaheo ʻo Yasen Electronic, kahi mea hana nui o nā ʻōnaehana pale ʻaihue uila, e hoʻolaha i kāna kākoʻo ʻana i ka hoʻokūkū basketball 20th Revitalization Cup o Henglin Town, i hoʻonohonoho ʻia e hana ma ka Henglin Town Sports Activity Center ma 15.thʻOkakopa 2022.

 Hoʻolaha ʻo Yasen Electronic i ke kākoʻo ʻana i ka hoʻokūkū Pōʻani Poʻokela ʻo Henglin Town's 20th Revitalization Cup Basketball Tournament (1)

Ma ke ʻano he kākoʻo o kekahi o nā hui, ua kūpaʻa ʻo Yasen Electronic i ke kākoʻo ʻana i ke kaiāulu kūloko a me ka hoʻolaha ʻana i ka hoʻokūkū olakino.He manawa kūpono ka hoʻokūkū no nā mea pāʻani e hōʻike i ko lākou mākaukau a no ka hui pū ʻana o ke kaiāulu e hoʻolauleʻa i ka ʻuhane o ka haʻuki.

 

"Ua hauʻoli mākou i ka lilo ʻana i ʻāpana o ia hoʻokūkū mahalo nui ʻia a kākoʻo i ke kaiāulu kūloko," wahi a Jerry YAO, ka luna nui o Yasen Electronic."Hoʻokomo ka Revitalization Cup i ka ʻuhane o ka hana hui a me ka hoʻomanawanui, nā waiwai e pili pono ana me kā mākou ʻoihana a haʻaheo mākou e lilo i ʻāpana o ia."

 Hoʻolaha ʻo Yasen Electronic i ke kākoʻo ʻana i ka 20th Revitalization Cup Basketball Tournament o Henglin Town (2)

Ua kūpaʻa ʻo Yasen Electronic i ka hoʻolaha ʻana i ka hoʻomohala ʻana o ke kaiāulu a ua hoʻolaʻa ʻia i ka paipai ʻana i ka ʻuhane o ka hana hui a me ka hoʻomanawanui.Hoʻohanohano ka hui i ka hiki ke hoʻokani i ka hoʻokūkū a ke nānā nei i kahi hanana holomua.

 

Eia hou, haʻaheo mākou i ka hoʻolaha ʻana ua lanakila ka hui a mākou i kākoʻo ai i ka hoʻokūkū a lawe mai i ka home i ka inoa hoʻokūkū!He hōʻike kēia i ka hana nui a me ka hoʻolaʻa ʻana o nā mea pāʻani a me nā kumu aʻoaʻo, a ua mahalo mākou i ka lilo ʻana i ʻāpana o kā lākou huakaʻi.

 

Makemake mākou e hoʻomaikaʻi aku i ka hui lanakila a me nā mea a pau i komo i ka hoʻokūkū.Makemake mākou e hāʻawi aku i ko mākou mahalo nui i ka poʻe nāna i hoʻonohonoho i ka hoʻokūkū a me ke kaiāulu kūloko no kā lākou kākoʻo a hoʻoikaika i ka holomua o kēia hanana.

 

Manaʻolana mākou e hoʻomau kēia hoʻokūkū i ka hoʻoikaika ʻana i ka ʻuhane o ka hana haʻuki a me ka hui pū ʻana i ke kaiāulu a ke kakali nei mākou i ke kākoʻo ʻana i nā hanana i ka wā e hiki mai ana.

 

No ka ʻike hou aku e pili ana iā Yasen Electronic a me kā mākou kūpaʻa i ke kaiāulu, e ʻoluʻolu e kipa i kā mākou pūnaewele mawww.yasentag.com.

 

Hoʻokaʻaʻike:

Rachel YAO

Luna Hoʻokele Kūʻai Kūʻai

Yasen Electronic

rachel@yasentag.com


Ka manawa hoʻouna: ʻOkakopa-15-2022